Terug naar alle evenementen

Vacature Chauffeur & Operator


  • GRiP Road Inspection Bredasedijk 30 Bergeijk Nederland (kaart)

Chauffeur en operator

Ben jij in het bezit van een vrachtwagenrijbewijs? Wil jij graag een afwisselende baan waarbij je zowel op de weg, maar ook op kantoor werkt? En wil jij jouw werkzaamheden door heel Nederland uitvoeren, maar wel gewoon iedere avond thuis zijn. Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

GRiP Road Inspection voert stroefheidsmetingen op wegen in Nederland om het wegdek veilig te houden. Wij zoeken een daarvoor een multifunctionele chauffeur met een vrachtwagenrijbewijs die ook werken met een computer niet schuwt. Samen met jouw directe collega ben je op pad om de meting uit te voeren.  Als operator kun jij als chauffeur worden ingezet van onze moderne meetwagen, maar ook de metingen uitvoeren die wij gebruiken om de wegen in Nederland te meten en daarmee de Nederlandse weg een stuk veiliger te maken.


Er wordt van je verwacht dat je als ‘Operator’ gaat werken op het meetvoertuig en dus de apparatuur kan aansturen. Geen zorgen, wij leren jou alle kneepjes van het vak. Daarnaast werk je de meetgegevens uit wanneer je terug bent op kantoor. Het is noodzakelijk dat je een goede kennis hebt van Excel, goed met de PC overweg kunt en hierin ook probleemoplossend kunt denken.
De werkzaamheden vinden niet altijd plaats tijdens kantooruren daarom vragen we enige flexibiliteit in beschikbaarheid op een werkdag. Dit wordt vergoed met een ruime tijd-voor-tijd regeling.

 

Wij bieden:

  • Contract voor 40-urige werkweek

  • Prettige werkomgeving

  • Passend salaris

  • Tijd voor tijd regeling bij overwerk

Beknopt Profiel:

  • In bezit van vrachtwagenrijbewijs

  • Handig met Excel

  • Wegenbouwaffiniteit

  • Zelfstandig en zorgvuldig kunnen werken

Ben jij deze leergierige, enthousiaste en zelfstandige operator & chauffeur? Dan maken we graag kennis! Solliciteer nu via rogier@griproadinspection.nl met jouw CV & motivatie. Mocht je vragen hebben kun je mij ook altijd mailen of bellen op 06-51246327. Wil je meer weten over Grip en wat we doen, zie : www.griproadinspection.nl.

Eerdere gebeurtenis: 4 februari
Infra Relatiedagen 2020
Latere gebeurtenis: 22 september
Vakbeurs Openbare Ruimte Utrecht