Jan
15
to Jan 18

Infratech 2019

Op 15 januari gaat de Infratech weer van start in Ahoy te Rotterdam.

Future proof. Klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur - volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld - maar voor de hele branche. InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

Natuurlijk is ook GRiP Road Inspection hierbij aanwezig. Kom ons gerust opzoeken! U vindt ons samen op de stand met Straalbedrijf van Gompel.

View Event →
Dec
11
9:00 AM09:00

Asfaltdag 2018

Op 11 december 2018 is het weer zo ver, de Asfaltdag gaat weer van start. Natuurlijk zal ook GRiP aanwezig zijn op een mooie plek in het beursgebouw Flint in Amersfoort.

Die dag zal een flink aantal presentaties over de huidige 'actualiteit van mobiliteit' worden gehouden. De onderwerpen waarover de sprekers informeren, zijn afgeleid uit de programma's van de Permanente Commissies Duurzaamheid en Techniek van de VBW. Het centrale thema dit jaar is de transitie naar circulariteit.

Komt u ons ook een bezoek brengen? Entreebewijzen kunt u verkrijgen via de website van de organisatie.

Tot dan!

Groeten van GRiP

View Event →