Verkeersmaatregelen

Een wegdekmeting voor de verkeersveiligheid kan natuurlijk niet zonder te letten op de veiligheid voor weggebruikers en die van ons team. Meestal kunnen stroefheidsmetingen zonder hinder voor het verkeer plaatsvinden, maar in sommige gevallen is het noodzakelijk om verkeersmaatregelen te nemen. Ook deze zorg nemen we graag voor u uit handen.

 

 
LOWRES_PREVIEWCLE_1272.jpg

Dankzij een jarenlange samenwerking met verkeersbeveiligingsbedrijven zoals Spijkergoed Verkeersbeveiliging beschikken we bij GRiP over uitgebreide mogelijkheden om de veiligheid tijdens de metingen te garanderen. Van verkeersborden tot botsabsorbers en van lichtgevende signaleringen tot tekstborden. Alles staat paraat.

Daarbij is ons team getraind om met al dit materieel te werken en beschikken we over de laatste kennis op gebied van verkeersveiligheid, conform CROW 96a en 96b. Al onze binnen- en buitendienstmedewerkers zijn in bezit van een BRL 9101 en VCA-VOL certificaat.

Afbeelding afkomstig van Spijkergoed Verkeersbeveiliging bv.

Afbeelding afkomstig van Spijkergoed Verkeersbeveiliging bv.

De samenwerking met bedrijven zoals Spijkergoed, gaat verder dan het materieel. Ook de aanvraag bij de betreffende verkeersloketten worden voor u door GRiP en Spijkergoed uit handen genomen.

Zo bent u op een veilige manier op weg naar een veilig wegdek.